سایز متن /
هفتمین دوره مهارتی “ارزیابی جامع کارکردهای عالی شناختی مغز” توسط شاخه نوروسایکولوژی مرکز تحقیقات تروما و جراحی سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری بیمارستان روانپزشکی روزبه از تاریخ 7 تا 28 تیرماه 1398 در کلینیک توانبخشی مرکز روزانه بیمارستان روزبه برگزار شد. مدرس دوره حشمت الله قوامی مسئول شاخه نوروسایکولوژی مرکز تحقیقات سینا بود.
بعد از مروری بر مبانی و اصول کاربردی ارزیابی نوروسایکولوژیک و گایدلاین های کمیسیون بین المللی تست (ITC) در زمینه استفاده و تفسیر تستها و کلیات ارزیابی کارکردهای عالی مغز در روز اول، شرکت کنندگان که 18 نفر از اساتید و دانشجویان رشته های روانپزشکی، روانشناسی (تمام گرایش ها)، بیماریهای مغز و اعصاب، علوم اعصاب، کاردرمانی، مشاوره توانبخشی و داروسازی بودند به صورت عملی به اجرا، ثبت، نمره دهی و تفسیر ۱۵ تست مشهور بین المللی ارزیابی کارکردهای عالی شناختی مغز پرداختند. در روز آخر، شرکت کنندگان تمامی تست ها را به صورت مجموعه ای (باتری) روی آزمودنی های داوطلب اجرا کردند. امتحان عملی پایان دوره نیز روز سه شنبه یکم مرداد در مرکز تحقیقات تروما برگزار شد و به افرادی که موفق به کسب حداقل نمره 60 از 100 در این امتحان شدند، علاوه بر مدرک حضور در کارگاه، مدرک مهارت نیز اعطا شد.
دوره های مهارتی “ارزیابی جامع کارکردهای عالی شناختی مغز” با ظرفیت محدود ۱۰ تا ۱۵ نفر برگزار می شوند. در این دوره ها تمامی شرکت کنندگان از اول دوره هر کدام یک نسخه از تست ها را در اختیار خواهند داشت و به صورت عملی به اجرا و نمره دهی تست ها می پردازند و مسائل مهم ارزیابی نوروسایکولوژیک برای اهداف تحقیقاتی و بالینی به صورت گروهی مورد بحث قرار می گیرد.
اولین دوره این برنامه در اسفند ۹۵ در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، و دومین و سومین دوره در اردیبهشت و تیر ۹۶ به ترتیب در بیمارستان سینا و بیمارستان ضیائیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین، پنجمین و ششمین دوره هم تابستان 97 به ترتیب در تهران، اهواز و مشهد (دانشکده روانشناسی دانشگاه فردوسی) برگزار شده بودند.
با توجه به درخواست های مکرر متقاضیان در شهرستان ها، در صورت اعلام آمادگی دانشگاه های علوم پزشکی یا دیگر مراکز معتبر در شهرستان ها، امکان برگزاری این دوره ها در شهرهای دیگر نیز وجود دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل hghp89@gmail.com تماس بگیرید.